<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

MIA\VAMIL SUBSIDIE VOOR EEN ELEKTRISCHE HEFTRUCK

Mitsubishi Forklift Trucks begrijpt het belang van duurzaamheid en efficiëntie in uw dagelijkse operaties. Met de focus op milieu-innovatie bieden wij elektrische heftrucks die niet alleen uw werkprocessen optimaliseren, maar ook in aanmerking komen voor aantrekkelijke MIA\Vamil subsidies. De MIA\Vamil-subsidie is een Nederlandse fiscale regeling die investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen stimuleert door middel van belastingvoordeel.

Door te investeren in milieuvriendelijke oplossingen, zoals onze elektrische heftrucks, draagt u bij aan een duurzamere toekomst en profiteert u van fiscale voordelen.

Wilt u meer weten over hoe u kunt profiteren van de MIA\Vamil subsidies met een elektrische heftruck van Mitsubishi? Of bent u niet zeker of uw gewenste model in aanmerking komt voor de subsidie? Wij helpen u graag verder.

HOE U IN AANMERKING KOMT VOOR EEN MIA\VAMIL SUBSIDIE

De overheid stimuleert de aanschaf van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen via de MIA (Milieu-investeringsaftrek) en Vamil (Willekeurige afschrijving milieu-investeringen). Om in aanmerking te komen voor deze subsidies, moet uw elektrische heftruck voldoen aan de volgende criteria:

  • Elektrisch aangedreven, specifiek voor gebruik in de openlucht
  • Een hefvermogen van meer dan 5 ton
  • Uitgerust met een vaste en gesloten cabine
  • Voorzien van een aandrijving door elektromotoren en een niet-loodhoudende batterij

GESCHIKTE MODELLEN VOOR MIA\VAMIL

Bij Mitsubishi Forklift Trucks bieden we verschillende modellen die aan deze eisen voldoen en potentieel in aanmerking komen voor de MIA/Vamil subsidies:

  • EDiA XL: Onze robuuste elektrische heftruck, ontworpen voor zware lasten en optimale prestaties in de openlucht.

  • FB60-120 serie: Een veelzijdige reeks van elektrische heftrucks die uitstekend geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van lichte tot zware lasten.

HAAL HET MAXIMALE UIT UW INVESTERING

Wilt u meer weten over hoe u kunt profiteren van de MIA\Vamil subsidies met een elektrische heftruck van Mitsubishi? Of bent u niet zeker of uw gewenste model in aanmerking komt voor de subsidie? Wij helpen u graag verder. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe u kunt investeren in duurzaamheid en efficiëntie met Mitsubishi Forklift Trucks.

MEER WETEN OVER DE MIA/VAMIL?

Wilt u meer weten over hoe u kunt profiteren van de MIA\Vamil subsidies met een elektrische heftruck van Mitsubishi? Of bent u niet zeker of uw gewenste model in aanmerking komt voor de subsidie? Wij helpen u graag verder.

Ja, ik wil meer informatie