<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Onderdelen

Originele onderdelen voor uw trucks

Onze klanten vormen het hart van ons bedrijf. Wij doen er dan ook alles aan om uw bedrijf draaiende te houden. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd originele onderdelen van uw trucks op voorraad hebben. Voor de klant en voor ons is dit essentieel. Mitsubishi Forklift Trucks heeft dagelijks een kleine 100 servicemonteurs die onderweg zijn om service te verlenen. Met onze deskundige kennis zorgen wij voor goed gevulde servicebussen met de juiste onderdelen en verbruiksartikelen. Heeft onze servicemonteur het niet direct bij zich, dan hebben wij nog een voorraad achter de hand op één van onze locaties voor een snelle levering.

Uitleveringsgraad

Wij hebben een uitleveringsgraad van 97%. Voor Mitsubishi Forklift Trucks is een bestelling pas voltooid als wij 100% hebben uitgeleverd.

Garantie

Mitsubishi Forklift Trucks biedt garantie op onderdelen. In de eerste 2 jaar heeft u garantie op uw truck. Heeft u hier vragen over of wilt u weten hoe dit voor uw onderdelen geldt? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Parts.

Diverse merken

Wij leveren niet alleen de onderdelen voor Mitsubishi trucks, maar ook van andere merken zoals UniCarriers en Cat© Lift Trucks.

Accesoires

Naast onderdelen leveren wij ook accesoires voor op uw truck, zoals verlichting, banden & wielen, vorken en accu’s. Veiligheid in uw magazijn is minstens zo belangrijk. Daarom kunnen wij u ook helpen aan veiligheidsartikelen in uw magazijn. U kunt denken aan aanrijdbeveiliging, dode hoek beveiliging en schoonmaakartikelen,

Onderdelen bestellen?