<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Heftruck huren

Heeft u voor een kortere periode één of meerdere extra trucks nodig? Of wilt u uitval overbruggen?

Een heftruck huren biedt dan de ideale oplossing. Vanaf een week tot meerdere maanden of zelfs een jaar. Met een uitgebreide vloot van meer dan 1200 bekroonde magazijntrucks en heftrucks hebben wij altijd direct de perfecte truck voor uw uitdaging. Neem vrijblijvend contact om direct een huurtruck aan te vragen of lees verder voor meer informatie over onze magazijntruck verhuurservice en onze vloot.

Truck huren? Ontdek alle voordelen van onze verhuurservice

 • Zeer uitgebreide vloot van meer dan 1200 bekroonde trucks
 • Direct huren zonder extra investering
 • Vanaf een duur van één week huren
 • Ideaal bij opschalen tijdens piekbelasting of bij tijdelijke projecten
 • Nieuwe trucks in optimale staat
 • Zo betrouwbaar, veilig en duurzaam als alles wat de naam Mitsubishi draagt
 • Inclusief service en onderhoud
 • WA-verzekerd

Neem contact op

Heftruck huren

Onze heftrucks blinken uit in betrouwbaarheid, ergonomie en (kosten- en energie-)efficiëntie, mede dankzij meer dan 150 jaar innovatie. Met een Mitsubishi heftrucks bent u verzekerd van een allround werkpaard waarmee u geen uitdaging uit de weg hoeft te gaan. Binnen of buiten. Verreweg het populairst de laatste jaren zijn onze elektrische heftrucks, maar u kunt bij ons ook terecht voor het huren van heftrucks op diesel of LPG. Met hefvermogens variërend van 1,4 tot 18 ton hebben wij altijd een passende heftruck voor u beschikbaar.

STH test

Elektrische heftruck verhuur

Schoon, energiezuinig, veilig, comfortabel en uitermate wendbaar: onze elektrische heftrucks bieden ongeëvenaarde prestaties in en rondom magazijnen wereldwijd. Huur direct een vierwielig model voor een allround oplossing of ga voor een driewielige heftruck voor nog meer wenbaarheid. Dankzij de nieuwste generatie AC-motoren en (optioneel) krachtige Li-ion accu, profiteert u de hele dag door van maximale prestaties. 

Neem contact op

Magazijntruck verhuur

Naast heftrucks kunt u bij Mitsubishi Forklift Trucks tevens terecht voor het huren van andere typen magazijntrucks. Wij kunnen altijd direct de perfecte truck voor uw tijdelijke logistieke uitdaging aanbieden: 

 • Reachtruck
 • Elektrische pallettrucks (EPT)
 • Stapelaar
 • Smallegangentruck
 • Verzamelaar
 • Trekker

Reachtruck huren

Bent u op zoek naar een snelle oplossing om pallets en andere lastdragers te verplaatsen in smalle en hoge gangpaden? Huur dan één van onze reachtrucks. Dankzij de gedraaide zitpositie van de bestuurder en de hoge mast (tot wel 14 meter), is een Mitsubishi reachtruck gemaakt voor wendbaarheid en is de truck zeer breed inzetbaar.

Smallegangentruck huren

Nog meer dan een reachtruck bieden onze smallegangentrucks, oftewel Very Narrow Aisle (VNA) trucks, uitzonderlijke prestaties in smalle gangpaden met hoge magazijnstellingen. Ze zijn in alles ontworpen voor maximale wendbaarheid, betrouwbaarheid en efficiëntie. Huur een man-down-truck of ga voor een man-up-truck met een maximale hefhoogte tot maar liefst 19 meter. 

Contact

Elektrische pallettruck (EPT) huren

Met een EPT-truck transporteert u snel en efficiënt pallets over korte tot middellange afstanden. Ze zijn een ideale oplossing in omgevingen als laadstations, vrachtwagens en natuurlijk magazijnen. Dankzij het compacte ontwerp en de hoge wendbaarheid zijn ze zeer breed inzetbaar. Palletwagens huurt u bij ons met keuze uit meeloop- en meerij-uitvoeringen.

Scherm­afbeelding 2024-03-18 om 21.44.29

Stapelaar verhuur

Heeft u snel een truck nodig die niet alleen horizontaal transport van pallets en andere lastdragers kan uitvoeren, maar pallets tevens in hoogte kan verplaatsen? Huur dan een stapelaar. Onze stapelaars beschikken over maximale hefhoogtes tot maar liefst 7 meter en zijn verkrijgbaar met laadcapaciteiten van 1,0 tot 2,0 ton. Te huur in zowel meeloop- als meerij-uitvoeringen.

Verzamelaar huren

Bent u op zoek naar een extra verzamelaar, oftewel een orderpicktruck? Met onze verticale en horizontale verzamelaars kunt u de prestaties van uw magazijn op korte termijn sterk verbeteren. Met een verticale stapelaar is ook orderpicken op grote grijphoogtes mogelijk. Te huur met maximale draagvermogens tot 2,5 ton. 

Trekker te huur

Uitzonderlijk robuust, ongekend economisch in gebruik, ongeëvenaard nauwkeurig en ongelofelijk sterk: een Mitsubishi Trekker is de ultieme oplossing in uw volledige intralogistieke keten. Ideaal voor het trekken van onder meer Deense karren en veilingkarren. Heeft u op korte termijn een (extra) trekker nodig in uw magazijn? Met onze huurservice zorgen wij ervoor dat uw trekker snel bij u op locatie geleverd wordt.

Huur direct een heftruck of magazijntruck bij Mitsubishi Forklift Trucks

Heeft u interesse in het huren van één of meerdere van onze magazijntrucks? Of heeft u extra inzet nodig, maar weet u niet goed of het beter is een heftruck te huren of bijvoorbeeld een reachtruck? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. Wij adviseren u graag over welke trucks het beste passen bij uw business. Met een vloot van meer dan 1200 trucks van de nieuwste generatie in topstaat, kunnen wij altijd snel de juiste truck(s) leveren. Al mogelijk vanaf één week huurperiode! Wilt u advies van onze medewerker?

U kunt uw aanvraag via ons contactformulier invullen of telefonisch op 088 205 30 00