<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

HEFTRUCK ONDERHOUD

HOUD UW TRUCKS IN TOPCONDITIE

Mitsubishi trucks hebben een hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten. Toch heeft uw truck zo nu en dan onderhoud nodig. Meer dan 100 servicemonteurs door heel de Benelux staan voor u klaar om u te helpen met uw heftruck onderhoud. Full service, preventief, bij calamiteiten of alleen keuren: onze servicemonteurs helpen u graag. Ook wanneer u trucks van een andere fabrikant gebruikt, kunt u bij ons terecht.

Meer weten of direct onderhoud aanvragen? Neem dan contact op. Binnen 24 uur kunnen wij al voor u aan de slag!

ONTDEK DE VOORDELEN VAN MITSUBISHI HEFTRUCK ONDERHOUD

   • Klanten beoordelen onze servicemonteurs met een 9.1
   • Zo betrouwbaar als alles wat de naam Mitsubishi draagt
   • Onderhoud, keuring en bij storingen
   • Als het moet, met spoed (binnen 24 uur)
   • Ruim 100 goed opgeleide VCA monteurs verspreid over heel de Benelux
   • Erkende BMWT keurmeesters
   • Onderhoud op basis van een gedegen onderhoudsplan op maat
   • Duidelijke communicatie en rapportage van uitgevoerde onderhoudswerken

Menukaart-1

 

PREVENTIEF ONDERHOUD VAN UW TRUCKS

Preventief, periodiek onderhoud van uw heftrucks, reachtrucks, EPT-trucks en andere magazijntrucks is essentieel om uw materieel in goede conditie te houden. Onze VCA gecertificeerde monteurs komen graag periodiek bij u langs om uw trucks helemaal na te lopen en alle nodige onderdelen preventief te vervangen. Tegelijkertijd kunnen uw trucks BMWT-gekeurd worden. Wij adviseren bij de aanschaf van uw truck welk onderhoud voor u het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van de inzet van de truck en het type truck dat u heeft. Heeft u uw trucks ergens anders gekocht? Geen probleem: ook dan kunt u bij ons terecht.

ALL-IN ONDERHOUD VAN UW TRUCKS

Wilt u altijd gegarandeerd zijn van trucks in topconditie? Kies dan voor all-in onderhoud. Bij all-in onderhoud wordt uw truck periodiek volledig onderhouden, BMWT-gekeurd en worden onderdelen preventief vervangen door orignele spare parts. Optioneel zijn onder meer onderhoud en keuring van de batterij en maatwerk voor uw specifieke truck. Doet er zich dus tussen de onderhoudsintervallen een probleem voor? Dan komt onze monteur direct gratis de calamiteit verhelpen. Dat mag u van een betrouwbare partner verwachten.

Contact

HEFTRUCK REPARATIE

Heeft u geen full service (all-in) onderhoudscontract bij ons, maar is er toch sprake van een probleem met één van uw trucks? Ook dan kunt u bij ons terecht, zelfs wanneer het gaat om heftrucks, reachtrucks of een ander soort truck van een andere fabrikant. Onze servicemonteurs zijn verspreid door de hele Benelux, dus er is altijd snel een monteur ter plaatse om uw truck zo snel mogelijk weer operationeel te laten zijn. En mocht het nodig zijn, dan nemen wij de truck mee naar één van onze werkplaatsen in Enschede, Rijswijk en Valkenburg om hem daar te repareren.

BMWT-KEURINGEN

Om de werkplek van uw medewerkers zo veilig mogelijk te maken, is het belangrijk dat uw trucks altijd volgens de BMWT gekeurd zijn. Dit vindt periodiek plaats en hiervoor kunt u terecht bij Mitsubishi, ook met trucks van een andere fabrikant. De Arbowet verplicht u als werkgever al het werkmaterieel periodiek te laten keuren door een gecertificeerde specialist. Dit dient minimaal eens per jaar te gebeuren en bij intensief gebruik vaker. Na de goedkeuring ontvangt u een BMWT-Keur. Uw materieel wordt voorzien van een sticker met datum. Zo weten we ook direct wanneer de trucks weer opnieuw gekeurd dienen te worden. De meeste van onze klanten kiezen ervoor om de keuring te combineren met onderhoud.

Wilt u een service afspraak inplannen?

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Vestigingen