<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Martijn Huuskes opvolger van Erik Koudijs

PERSBERICHT

Erik Koudijs, Managing Director van Logisnext Benelux heeft per 1 oktober zijn loopbaan elders voortgezet. 

Erik Koudijs is in 2014 gestart bij UniCarriers Netherlands B.V. en is verantwoordelijk geweest voor de integratie van de toenmalige bedrijven Crepa en UniCarriers. Een integratie die hij met succes heeft weten te voltooien. Naast de recente transitie van UniCarriers naar Mitsubishi Forklift Trucks heeft Erik Koudijs met zijn management team een compleet nieuwe organisatie neergezet. Met de overname van haar voormalig dealer Frissen Intern Transport en door de samenvoeging met Logisnext België is recentelijk Logisnext Benelux ontstaan.

Met het vertrek van Erik Koudijs heeft Logisnext Benelux de juiste opvolger gevonden in haar voormalig Commercieel directeur, Martijn Huuskes. Martijn Huuskes is in 2017 gestart bij UniCarriers en was verantwoordelijk voor Sales, Marketing, Logistic Solutions, Verhuur, Used Equipment en Safety trainingen. Met deze verantwoordelijkheid heeft Martijn een goed gevulde rugzak met kennis en ervaring van de organisatie en weet hij welke behoeften er zijn. Zowel bij klanten als intern. Dat de juiste kandidaat vanuit de interne organisatie komt is een vertrouwelijke zet voor Logisnext Benelux, waardoor de huidige koers ook voortgezet zal worden. Martijn Huuskes is reeds onderdeel geweest van de samenvoeging van Nederland en België en was verantwoordelijk voor de rebranding naar Mitsubishi Forklift Trucks afgelopen april.

Erik Koudijs; “ Gezien zijn bijdrage de afgelopen 4 jaar aan de ontwikkeling van Logisnext Benelux heeft Martijn zich bewezen als de persoon die deze organisatie succesvol verder kan brengen. Met name zijn focus op zowel medewerkers- als klanttevredenheid heeft ons als organisatie met rasse schreden vooruit geholpen. Deze manier van werken, zonder het resultaat uit het oog te verliezen, is ook in zijn nieuwe rol als MD van Logisnext Benelux zijn grote drijfveer om stijgende lijnen voort te zetten”.

"Mijn dank gaat allereerst uit naar Erik voor zijn leiderschap van de afgelopen 7 jaar. Hij laat een volwassen en stabiele organisatie achter met een duidelijke visie en een fantastisch team. De organisatie is klaar voor de volgende versnelling", aldus Martijn Huuskes. 

Martijn Huuskes over zijn nieuwe rol als Managing Director: 
'Door alle bovengenoemde ontwikkelingen staat er nu een prachtige organisatie met een duidelijke focus die klaar is voor de toekomst. Er is daarnaast enorm veel gebeurd op het gebied van productontwikkeling en het optimaliseren van onze diensten- en services. Met onze gezonde kijk op logistiek streven we er als team naar dagelijks eersteklas dienstverlening aan onze klanten te bieden en een positieve bijdrage te leveren aan de logistieke wereld van morgen. Dat deze interne doorstroming mogelijk is, maakt mij erg trots op dit bedrijf. Ik ben er dan ook meer dan klaar voor om de stok van Erik over te nemen.