<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

John Oosterling nieuwe Commercial Director voor de Benelux

PERSBERICHT

16 mei - Nieuwe Commercial Director voor Mitsubishi Forklift Trucks in de Benelux

John Oosterling (49) is aangesteld als Commercial Director bij Mitsubishi Forklift Trucks – Logisnext Benelux. Per 16 mei a.s. zal hij de verantwoordelijkheid overnemen van Martijn Huuskes, die per 1 oktober 2021 is aangesteld als Managing Director voor de Benelux.

John heeft gewerkt in de Automotive en Mechanische Maakindustrie bij o.a. Opel Benelux en Opel Europe, Pon (Volkswagen Groep) en CentroMotion/Power-Packer. Hij heeft brede ervaring in sales management en strategie in zowel retail als business sales, finance, marketing en operations management.

Martijn Huuskes: Binnen Mitsubishi Forklift Trucks – Logisnext Benelux zal John zal zich gaan richten op onze klanten en helpen in het vergroten van de klantentevredenheid bij onze huidige klanten. Daarnaast zal hij zich op verkoopvlak bezig gaan houden met de verdere integratie en optimalisatie van zowel Logisnext België als de recent overgenomen en voormalig dealer Frissen Intern Transport. Het verder uitbouwen van het merk Mitsubishi Forklift Trucks in de Benelux zal als een rode draad hier doorheen lopen.

Wij zijn blij met de komst van John en wensen hem dan ook veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging!

John Oosterling: De afgelopen jaren zijn binnen het bedrijf belangrijke stappen gezet die de basis hebben gelegd voor de toekomst. Met een gedreven team om klanten eersteklas logistieke producten en dienstverlening te leveren. Met de samenvoeging van de merken onder de Mitsubishi Forklift Trucks vlag en de combinatie van de diverse organisaties zijn alle ingrediënten aanwezig om een reeds sterke organisatie verder uit te bouwen en klantentevredenheid verder te vergroten. Met mijn ervaring, achtergrond en interesse in intern transport zie ik ernaar uit samen met het team een mooie bijdrage hieraan te kunnen leveren.