<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Op korte termijn een truck nodig?

Uw magazijn functioneert soepel en u bent tevreden over de intern transport vloot. Toch zijn er momenten waarop u een beetje extra hulp kunt gebruiken om de pieken in de vraag op te kunnen vangen.

Voor de drukke periode in uw logistieke operatie hebben wij passende trucks. Logisnext heeft een uitgebreide en zeer diverse vloot aan korte termijn huurtrucks klaar staan die direct inzetbaar zijn. Of u nu een elektropallettruck of 16 ton heftruck nodig heeft. Deze trucks kunnen al voor één dag ingehuurd worden.

Indien de drukke periode ad-hoc is belt u direct met onze verhuur afdeling, zij bekijken samen met u de mogelijkheden en zoeken een passende truck zodat uw operatie niet stil staat.

Frequent Pieken

KTH vloot staat klaar In uw bedrijf kunnen piek periodes frequent in het jaar voorkomen, dit wil niet zeggen dat u hier altijd zelf een truck voor klaar moet hebben staan. Logisnext biedt u een flexibele aanvulling op uw vaste intern transport park. Wanneer deze piekperiodes frequent en voorspelbaar zijn kunt u hier vaste afspraken over maken.

Deze flexibele aanvulling is ook weer per direct opzegbaar. U betaalt naar gebruik en dat scheelt in de kosten!

Onze vloot bestaat uit ruim 650 trucks, voor intern en extern gebruik.

  • Diesel / LPG / Elektrische vorkheftrucks; capaciteiten van 1,5 t/m 16 ton -
  • Elektropallettrucks
  • Stapelaars
  • Reachtrucks t/m hefhoogtes 11600 mm
  • Orderpickers t/m hefhoogtes 10500 mm
  • Veeg- & schrobmachines
  • AGV Electropallettrucks

Ook wanneer u een truck nodig heeft voor een speciale toepassing. Wij verhuren trucks in verschillende specificaties met verschillende voorzetstukken.

U heeft een verwachting – ook voor de korte termijn hebben wij de oplossingen die het verschil maken. Voor uw korte termijn inhuur belt u 088 205 30 73 of 088 205 31 82

Wilt u meer weten over korte termijn verhuur? 
Bekijk hier onze beschikbaarheid WEBSHOP