Skip to content

Service Monteur

Wij zoeken servicemonteurs!

Omgeving Enschede/Almelo 

Wat houdt de functie in?

Je werkt zelfstandig bij jouw klanten in de regio. Je verricht onderhoud en reparaties en verhelpt storingen aan intern transporttrucks, zowel met diesel,- LPG- als elektromotoren. Hierbij heb je te maken met afwisselende techniek zoals hydrauliek, mechanische techniek, elektronica en brandstoftechniek. Je bent in staat om zelfstandig op locatie bij de klant de klachten snel op te sporen en vakkundig te herstellen. Je komt bij onze klanten in huis en bent daarmee ons visitekaartje bij onze klant. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig je werk uitvoert. Omdat het een regiofunctie betreft zoeken we een monteur die woonachtig is in de omgeving van Den Bosch, Tilburg, Waalwijk of omgeving Gouda/Zoetermeer

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie verwachten we dat je:

  • Technische kennis hebt op MBO niveau (zoals MTS motorvoertuigen/ Technicus landbouwmechanisatie of LTS autotechniek met aanvullende opleidingen bijv. besturingstechniek).
  • Over minstens drie jaar ervaring met onderhoud, reparaties en storingen van (intern) transportmiddelen of andere motorvoertuigen beschikt.
  • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt 
  • Zelfstandig kan werken en oplossingsgericht bent.
  • Beschikt over een rijbewijs B.

Automonteurs, monteurs bedrijfswagens en monteurs uit de landbouwmechanisatie nodigen wij uitdrukkelijk uit om te solliciteren!

HOE TE SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en cv naar HRSupport-NL@logisnext.eu.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Gery Voogt

Telefoonnummer

06-24877676