<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

Innovatieve functies van elektrische palletwagens

In de wereld van elektrische palletwagens zijn er veel innovatieve opties die het werk in magazijnen en opslagplaatsen een stuk makkelijker maken. EPT’s zijn er in verschillende soorten, elk met hun eigen voordelen. We maken onderscheid tussen vijf hoofdtypen: 

  • Meeloop pallettrucks, 
  • Elektrische pallettrucks met platform
  • Dubbele palletstapelaars 
  • Sit-on pallettrucks
  • Instaande pallettrucks. 

Elke soort heeft zijn eigen innovatieve functies ontworpen om het verplaatsen van goederen efficiënter en veiliger te maken.

Hoe werkt een elektrische pallettruck?

Een elektrische pallettruck maakt gebruik van een elektrische motor. Hierdoor kan hij moeiteloos heffen en rijden. Dit betekent dat er geen fysieke inspanning geleverd hoeft te worden om goederen te verplaatsen. Met een druk op de knop kunt u eenvoudig pallets verplaatsen.

Voordelen van een elektrische pompwagen

Een elektrische pompwagen vermindert de fysieke belasting, waardoor werknemers minder snel moe worden en het risico op blessures afneemt. Met een hoger draagvermogen kan meer lading per keer worden verplaatst, wat de efficiëntie van uw magazijn verhoogt. Het versnelt werkprocessen door snelle en soepele verplaatsing van goederen. Daarnaast zorgt de nauwkeurige bediening voor het gedoseerd heffen en laten zakken van ladingen, wat de veiligheid en precisie bij het stapelen en opslaan verbetert.

Verschillende functies van elektrische pompwagens

Om de unieke eigenschappen van diverse modellen te benadrukken, is een selectie gemaakt uit het assortiment van Mitsubishi elektrische pallettrucks.

Meeloop pallettrucks

De Mitsubishi Premia ES-meelooppallettruck combineert intuïtieve SDS-veiligheid en ergonomische ErgoSteer-bediening met aanpasbare rijstanden voor efficiëntie en snelheid. Ook heeft hij beschermde onderdelen tegen slijtage en snelle toegang voor onderhoud, ideaal voor al uw uitdagende omgevingen.

Elektrische pallettrucks met platform

De Mitsubishi Premia EM-pallettrucks met platform bieden een combinatie van ergonomische ErgoSteer-bediening, geavanceerd hefsysteem met combiregelaar voor precieze handling en een toonaangevende hefhoogte van 220 mm. Dit maakt deze elektrische pallettruck met platform ideaal voor efficiënt en comfortabel werk in diverse omstandigheden.

Dubbele palletstapelaars

De Mitsubishi Premia EM dubbele pallettruck is efficiënt en precisie door functies zoals de ErgoSteer-disselboomkop, DriveSteady voor stabiliteit, en EasyRide voor comfort. Het biedt snelle hef- en neerlaatsnelheden en een optionele Li-ionaccu voor minder onderhoud. 

Sit-on pallettrucks

Ook de sit-on pallettrucks van Mitsubishi zijn uitgerust met verschillende functionaliteiten die uw werk makkelijker maken. De Mitsubishi Premia EX zitpallettruck is slim en veilig, met functies zoals een Li-ion batterij, hoge snelheden, 360-gradenbesturing, en dynamische stuurbekrachtiging. Het combineert comfort, zoals een ministuurwiel met armsteun, met een efficiënte en betrouwbare werking voor diverse werkomgevingen.

Instaande pallettrucks 

De Mitsubishi Premia EX instaande pallettruck is ideaal voor middellange tot lange afstanden. Het biedt comfort en veiligheid met ergonomische bedieningselementen en een compact design. De truck heeft hoge acceleratie en snelheden, en het intelligente hoeksysteem zorgt voor veiligheid en stabiliteit in bochten. Het is efficiënt en betrouwbaar, waardoor de uitvaltijd wordt geminimaliseerd.

Elektrische pallettrucks van Mitsubishi

Verhoog uw productiviteit en veiligheid met onze geavanceerde elektrische pallettrucks. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en vind de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften. Uw efficiëntie is onze prioriteit!