Skip to content

Front Office Stagiair

Kom jij stage bij ons lopen?

Locatie: Enschede

Heb jij een servicegerichte instelling, hou je van klantcontact en heb je daarnaast ook een vlijmscherp oog? Kan jij makkelijk schakelen en je bij tijd en wijlen ook goed focussen? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou!

Op onze afdeling Customer Service hebben wij per direct een stageplek beschikbaar! En leuke en leerzame stage op ons kantoor in Enschede die perfect past bij de opleiding: 'Assistent Business Service - mbo niveau 2' 

Wat ga je doen?
Je komt stage lopen op de afdeling Customer Service. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van onze klanten, maar ook voor de rest van de organisatie.

De afdeling is het eerste aanspreekpunt voor iedereen. Van telefoontjes van klanten, tot storingen tot vragen van monteurs. Tijdens je stage sta je deze mensen fysiek of telefonisch te woord en zorg je voor een goede afhandeling van de vraag. Soms kun je de vraag zelfstandig beantwoorden, maar in de meeste gevallen zet je het door naar de juiste afdeling. Het is daarom ook belangrijk dat je goed doorvraagt, zodat de betreffende afdeling zoveel mogelijk informatie heeft en hiermee aan de slag kan. 

Ook ben je ons visitekaartje. Je werkt achter de receptie, wat betekent dat je alle bezoekers ontvangt. Dit doe je uiteraard met een grote glimlach en je biedt de bezoeken wat te drinken aan. Vervolgens neem je contact op met de juiste afdeling om te laten weten dat zijn/haar bezoek gearriveerd is.

Het is een veelzijdige stage waarbij je goed begeleid zal worden door je team. Je zal er nooit alleen voor staan en samen zorgen we ervoor dat je stage naast leerzaam ook heel leuk zal worden!

Om succesvol te kunnen zijn tijdens deze stage verwachten we dat je:

  • stressbestendig bent
  • de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift
  • Microsoft office kent en affiniteit hebt met geautomatiseerde systemen
  • een mbo werk- en denkniveau hebt
  • ervaring hebt met het telefonisch te woord staan van klanten
  • het leuk vindt om intern contacten te maken om zo vlot mogelijk te kunnen werken

Wij bieden

  • Een leuk en leerzame stageplek voor minimaal 1 dag in de week, het liefst meer
  • Informele werksfeer met enthousiaste collega’s korte lijnen
  • Goede werkomstandigheden in een snel groeiend bedrijf
  • Een stage- en eventuele reiskostenvergoeding

Hoe te solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze stageplek? Vul dan het formulier hier aan de rechterkant in! Nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de contactpersoon.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Emilie Wiersma

Telefoonnummer

+31 6 128 731 86