Skip to content

Sales Director

Wij zoeken een ondernemende aanvoerder die teams en individuen kan laten excelleren

Landelijk 

Als Sales Director Benelux ben je eindverantwoordelijk voor het Benelux Sales Team. Het doel is de klanten maximaal te ontzorgen waar het gaat om het intern transportvraagstuk van deze klant. Daartoe verkoopt Logisnext Benelux onder andere (semi) geautomatiseerde systemen en  warehouse- en heftrucks, maar ook stellingen en veeg- en schrobmachines. Dit doen wij veelal in combinatie met advies op het gebied van procesoptimalisatie en magazijnindeling.

In deze rol is het van belang nauw samen te werken met de andere disciplines binnen Logisnext Benelux zoals supply chain, finance en service om gezamenlijk de verwachting van de klanten waar te maken of zelfs te overtreffen.

Deze functie kent naast het tactisch / operationeel aansturen van de salesafdeling een aantal belangrijke speerpunten, namelijk:

• Groei en retentie van de directe en indirecte business. Met andere woorden, het verder vergroten van het marktaandeel;

• Winstgevende groei van het gehele portfolio;

• Leiderschap vanuit de principes eigenaarschap, betrouwbaarheid en samenwerking;

• Verdere ontwikkeling van de proposities ‘logistic solutions’, verhuur, used equipment, safety trainingen en vegers en schrobbers. Daarnaast geografische expansie in met name België.

Het profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Het liefst in een eindverantwoordelijke, leidinggevende, positie binnen een salesafdeling van een technisch, productie of logistiek concern. Je hebt bij voorkeur een afgeronde en relevante HBO+ of (technisch) wetenschappelijke opleiding of bezit ten minste een academisch werk- en denkniveau. Je bent gewend je te bewegen binnen de dynamiek die een groot en internationaal opererende organisatie met zich meebrengt. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in het succesvol doen groeien van zowel omzet als marge. Je hebt een uitstekend gevoel voor verhoudingen en een goed stel werkende voelsprieten.

Solliciteren
De eerste selectie hebben wij uitbesteed aan Lodiers & Partners.

Interesse of vragen?
Je kunt contact opnemen met Helen Schults via email: schults@lodiersenpartners.nl of telefoon 06-82498107.

Contact

Helen Schults -  Lodiers & Partners
schults@lodiersenpartners.nl 

Telefoonnummer

06 - 82498107