Skip to content

Sales Support medewerker

Kom jij bij ons team?

Locatie Rijswijk

Ben jij klantgericht, zelfstandig en gemotiveerd voor een nieuwe baan bij Mitsubishi Forklift Trucks? Dan hebben wij een leuke en dynamische functie voor jou! 


De afdeling Sales Support bestaat op dit moment uit 9 medewerkers verdeeld over de locaties Rijswijk, Enschede, Valkenburg en Venlo. De afdeling ondersteunt onze accountmanagers in de buitendienst in de breedste zin van het woord. Het doel is om onze klanten te voorzien van correcte offertes en informatie die aansluit bij hun wensen. Dit kunnen eenvoudige wensen zijn en we merken steeds vaker dat de logistieke vraagstukken die leven bij de klant steeds complexer worden. Om goed in te kunnen blijven spelen op de steeds complexer wordende vragen van onze klanten, hebben we binnen onze afdeling commerciële, communicatief sterke, positief kritische en capabele medewerkers nodig en als je jezelf hierin herkent, dagen we jou uit om met ons in gesprek te gaan!

Functieomschrijving:

Je levert vanuit je expertise op het gebied van logistieke oplossingen, ondersteuning aan de (Key) Accountmanagers op technisch en administratief gebied. Je werkt offertes en orders uit. Daarnaast deel je je kennis met directe collega’s en lever je een structurele bijdrage aan het verbeteren van processen met als doel de effectiviteit van orders, kennis van Accountmanagers en dus ons gezamenlijke succes verder te ontwikkelen.

Concreet betekent dit:
• Ondersteunen van Accountmanagers met het afsluiten van opdrachten en het meedenken over goede, technische en commerciële oplossingen om een hoge kwaliteit van advies, kennis en kunde aan de markt door te geven
• Maken van offertes en orders en deze correct verwerken in onze systemen
• Initiëren van nieuwe ideeën
• Bestellen van trucks en toebehoren bij onze fabrieken en toeleveranciers
• Alle verkoop activiteiten registreren in ons CRM systeem
• Ondersteunen in het maken van calculaties, met in- en verkoopprijs en technische specificaties
• Overleggen en meedenken met de accountmanager en adviseren over o.a. machine, type, merk, lader, batterij, etc.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie verwachten we dat je:

  • Wij zijn op zoek naar een gedreven, klantgerichte, commerciële, communicatief sterke medewerker die graag een actieve rol wil spelen in het ontwikkelen van een goede propositie van onze producten en diensten bij bestaande en nieuwe klanten.
  • Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van interne processen en heb je affiniteit met techniek.
  • Je beheerst de Engelse taal
  • Je beschikt over tenminste 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol (liefst binnen een technisch bedrijf).
  • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding richting Logistiek Management/Werktuigbouwkunde of Commerciële Economie.

Wij bieden je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan innovatieve oplossingen bij onze klanten. Je gaat werken in een bedrijf met stevige groeiambities, informele omgangsvormen en volop mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

HOE TE SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en cv naar HRSupport-NL@logisnext.eu.

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem van contact op met Michel Holland, Manager Sales Support via
06 12 88 22 72.

Contact

Malika Azabaye 

Telefoonnummer

06-29097092