Skip to content

HR Stagiaire(s)

Een leuke en leerzame HR-stage!

Heel Nederland

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame HR-stage? Zoek dan niet verder! Wij hebben meerdere stageplekken beschikbaar!

Wie zijn wij?
Wij zijn de HR afdeling van Mitsubishi Forklift Trucks Benelux. Mitsubishi Forklift Trucks is al meer dan 25 jaar voorloper op het gebied van interne logistiek en warehouse oplossingen. De uiteenlopende trucks - waaronder vorkheftrucks, reachtrucks, orderverzamelaars en pallettrucks - van Mitsubishi Forklift Trucks kom je over de hele wereld tegen en verlichten de meest veeleisende logistieke werkzaamheden in uiteenlopende branches en soorten magazijnen.

Onze HR afdeling bestaat uit 6 collega’s die klaar staan voor +/- 300 medewerkers. Van monteur tot administratief medewerker en van directeur tot customer support, alle afdelingen komen aan bod! Dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging.

Aangezien onze medewerkers door heel Nederland en België werken, is ook het HR team verspreid door heel Nederland. De meesten wonen vlakbij onze kantoren die gevestigd zijn in Enschede, Rijswijk, Valkenburg en Londerzeel (BE). Zij hebben de vrije keus om thuis of op kantoor te werken.

Om stage bij ons te lopen maakt het dan ook niet uit waar je woonachtig bent. Hou er wel rekening mee dat je met regelmaat naar 1 van onze kantoren zal moeten. Woon je niet in de buurt van 1 van onze kantoren maar wel in de buurt van Groningen, Zutphen of Heerhugowaard? Dan is er altijd een collega met wie je kan carpoolen!

De uitdaging
Bij HR is altijd veel te doen in de hele breedte van het HR-werkgebied. Denk aan: Werving & Selectie, Arbeidsmarktcommunicatie, HR-advies, HR-projecten, HR-administratie. Actuele HR-onderwerpen waarmee wij bezig zijn, zijn: Vitaliteit, opleiding & ontwikkeling, professionalisering van Werving & Selectie, Arbeidsmarktcommunicatie en on-boarding, maar ook zijn we bezig met de inzet van HR-data en het voeren van exitinterviews.

Samen kijken we hoe we jouw stage zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op wat jij leuk vindt en wilt leren. We helpen je om goed ingewerkt te raken, geven je die verantwoordelijkheid die jij wilt en aankunt en begeleiden je natuurlijk naar een goed stage resultaat.

Jouw uitvalsbasis is ons kantoor in Rijswijk of Enschede. We werken deels vanaf kantoor en deels vanuit huis. Als je het prettig vindt om alleen vanaf kantoor te werken dan kan dat natuurlijk ook. Je wordt onderdeel van een gezellig, informeel en hardwerkend team.

Wie ben jij?
We vinden het fijn als je enthousiast bent, graag initiatief neem en eigenaarschap toont. Verder belangrijk dat je je graag wilt ontwikkelen, overzicht hebt en zorgvuldig en integer werkt. We staan zowel open voor iemand van het mbo als het hbo.

Wat bieden wij?
Een stage waarbinnen je je een interessante ontwikkeling kunt doormaken, binnen een fijn team en een mooie organisatie. We hebben fulltime stageplekken beschikbaar, maar dit is geen verplichting. Je hoeft dit niet voor niets te doen, want een eventuele stagevergoeding is zeker bespreekbaar!

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Beschrijf in deze motivatie wat je van ons verwacht en op welke taken jij je graag wil richten. Nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Emilie Wiersma. 

Contact

Emilie Wiersma

Telefoonnummer

06-128 731 86