<img src="https://queue.simpleanalyticscdn.com/noscript.gif" alt="" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade">
Skip to content

HR Directeur

Eindverantwoordelijke HR-functie in het MT

Landelijk 

Ambieer jij een eindverantwoordelijke HR-functie in het MT van een vooraanstaande speler in de logistieke markt? Ben jij iemand die denken en doen combineert en HR binnen onze organisatie naar het volgende niveau brengt? Dan zou deze functie wel eens heel goed bij jou kunnen passen!

Onze organisatie
Logisnext Benelux is een dochteronderneming van Mitsubishi Logisnext Europe. Een totaalleverancier van o.a. intralogistieke oplossingen, heftrucks, magazijntrucks en alles wat onze klanten nodig hebben omtrent thema’s als veiligheid, duurzaamheid en efficiënte. Met ruim 300 collega’s werken wij in de Benelux, vanuit de locaties in Enschede, Londerzeel, Rijswijk, Valkenburg en Venlo en staan onze servicemonteurs 24/7 voor onze klanten klaar. De bijbehorende kernwaarden van ons zijn dan ook eigenaarschap, samenwerking en betrouwbaarheid. Wij zijn mensgericht, informeel en pragmatisch. Dat tekent onze organisatie.

De functie
Als HR Directeur ben je onderdeel van het MT van de organisatie en geef je leiding aan een enthousiast en betrokken HR-team van drie HR Business Partners, een HR medewerker, een Salarisadministrateur, een HR Specialist en twee stagiaires. Jouw verantwoordelijkheid….

  • Samen met jouw MT-collega’s opzetten en realiseren van missie, visie, strategie en kernwaarden en op basis hiervan samen met het HR-team neerzetten en realiseren van een toekomstbestendig en modern HR-plan en -beleid.
  • Actief lid van het MT en sparringpartner van Managing Director en andere MT-leden ten behoeve van verdere organisatieontwikkeling.
  • Leidinggeven, coachen en sparren met de HR-collega’s.
  • Met het HR-team verder bouwen aan het HR-huis op orde krijgen en te houden (beleid, processen, structuur, kwaliteit, verantwoordelijkheden)
  • Verder ontwikkelen en implementeren van belangrijke thema’s: Aantrekkelijk werkgeverschap (richting medewerkers en arbeidsmarkt), leiderschap, verbinding, eigenaarschap, on-boarding, talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat voor persoon zoeken we?
We zoeken iemand met drive en passie. Een zelfstarter die de ambitie die er ligt gaat realiseren. Iemand die de organisatie en het team graag een stap verder helpt. Je bent betrokken, neemt verantwoordelijkheid, gaat uitdagingen graag aan en bijt je vast totdat het gewenste resultaat er ligt. Hiernaast heb je bedrijfskundig inzicht en overzicht, ruime en brede HR-kennis en ervaring, ben je gestructureerd en weet je strategie succesvol naar operatie te vertalen. Je hebt een WO werk- en denkniveau en een visie op HR. Je bent organisatie-sensitief, staat stevig in je schoenen, bent sociaal zeer vaardig en bent duidelijk en sterk in je communicatie (Nederlands en Engels).

Wat bieden we jou?
We bieden je een mooie en uitdagende functie bij een fijne en maatschappelijk betrokken organisatie. De mogelijkheid om te bouwen en ontwikkelen en om echt van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Bij de functie hoort een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een auto. Wij werken hybride, dus je werkt deels vanuit onze vestigingen en deels vanuit huis.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in deze mooie functie en denkt dat jij goed op het geschetste profiel past, vul dan aan de rechterkant het formulier in. Nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de contactpersoon.

Een persoonsprofielanalyse maakt onderdeel uit van de procedure.

“Logisnext Netherlands B.V. is een werkgever die gelijke kansen biedt en niet discrimineert op grond van leeftijd, ras, religie, etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid of handicap bij de werving, selectie en tewerkstelling.”

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De organisatiecultuur en de informele sfeer die er heerst maken de organisatie een goede werkgever. Er is een groei ambitie vanuit het merk en er liggen veel uitdagingen. Ik vind het leuk dat er verschillende vestigingen zijn met ieder zijn eigen dynamiek. 

John
Sales & Marketing Director

 

Contact

Odette Scholten (HR Directeur a.i)

Telefoonnummer

06-55685200