Skip to content

Stageopdracht MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sept. t/m feb. - Rijswijk

Wil jij een actieve bijdrage leveren in de certificering van Mitsubishi Forklift Trucks op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Zoek dan niet verder!

Wie zijn wij?
Logisnext Benelux is een dochteronderneming van Mitsubishi Logisnext Europe. Een totaalleverancier van o.a. intralogistieke oplossingen, heftrucks, magazijntrucks en alles wat onze klanten nodig hebben omtrent thema’s als veiligheid, duurzaamheid en efficiënte. Met ruim 300 collega’s werken wij in de Benelux, vanuit de locaties in Enschede, Londerzeel, Rijswijk, Valkenburg en Venlo en staan onze servicemonteurs 24/7 voor onze klanten klaar. De bijbehorende kernwaarden van ons zijn dan ook eigenaarschap, samenwerking en betrouwbaarheid. Wij zijn mensgericht, informeel en pragmatisch. Dat tekent onze organisatie.

De uitdaging
Jij gaat deel uitmaken van het MVO-projectteam en bent een echte spin in het MVO-web. Je ondersteunt onze HQSE-manager (Health, Quality, Safety en Environment) en andere projectteamleden in het ophalen, verwerken, vastleggen en communiceren van MVO-informatie en documentatie en draagt bij aan de MVO-stappen die wij als bedrijf willen zetten. Deze opdracht gaat jou een hele mooie, verantwoordelijke en leerzame stage-opdracht opleveren. Een opdracht van waaruit je echt van toegevoegde waarde zult zijn voor ons bedrijf.

Wie ben jij?
We zoeken een stagiaire die enthousiast is, initiatief neemt en eigenaarschap toont. Hiernaast vinden we het belangrijk dat je communicatief (mondeling en schriftelijk) en sociaal vaardig bent, gestructureerd werkt en overzicht hebt en zorgvuldig en integer bent.

Wat bieden wij?
Wij bieden een stage waarin je veel kunt leren en ook echt wat kunt bijdragen aan de stappen die wij als bedrijf willen zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nemen jouw inbreng serieus en zien jou als een echte collega.

Onze kantoren zijn gevestigd in Enschede, Rijswijk, Valkenburg en Londerzeel (BE). Jouw stagebegeleiders werken voornamelijk in Rijswijk. Thuiswerken is bij ons goed geregeld, maar wij verwachten dat je voor deze stage met regelmaat naar Rijswijk komt. Het heeft dan ook onze voorkeur dat je hier in de buurt woont.

Je ontvangt een aantrekkelijke stagevergoeding. Wij zorgen voor een goed werkende laptop en als het nodig is, een telefoon.

Voor deze stage zoeken we iemand die minimaal een half jaar stage wil lopen voor minimaal 3 dagen per week. Als je na je stage bij ons wilt afstuderen dan staan wij daarvoor open.

Enthousiast geworden?
Als je enthousiast bent over deze stage, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Beschrijf in deze motivatie wat je van ons verwacht en op welke taken jij je graag wil richten. Nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de contactpersoon.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Emilie Wiersma

Telefoonnummer

06- 12873186